Referencer

quote

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde tæt med Teddy i Arla Foods. Jeg kender Teddy som en engageret, fokuseret og ekstrovert person med en dyb viden om Lean og Business Process Management.

Christian Vaupell Jensen, Lean Director

Arla Foods

quote

Teddy har hjulpet vores senior-ledergruppe med at definere og ensrette vores forretningsplanlægning mellem salg, marketing og driftsorganisationen. Feedback var utrolig positiv, da størstedelen af forretningsenheden har oplevet en markant forbedring i planlægningscyklusen.

Charlotte Thomsen, Senior Marketing Manager

LEGO Group

quote

Teddy har gennemført et skræddersyet lederudviklingsprogram for vores medarbejdere i Johnson Controls. Jeg kender ham som en meget dedikeret og kompetent person, og der er ingen tvivl om, at han har gjort en stor forskel for vores organisation.

Kim Voss Jensen, HR Director

Johnson Controls

quote

Teddy er yderst kompetent med stor viden og erfaring indenfor organisationsudvikling og projektledelse. Han er en fremragende proceskonsulent og coach med et stort ønske om at se ledere og medarbejdere udvikle sig og opnå deres fulde potentiale.

Martin Riiser, Head of Project Management

Midtconsult

quote

Jeg har samarbejdet med Teddy i et standardiseringsprojekt, hvor han bidrog med sin store erfaring og viden om procesudvikling og procesledelse. Han har gennemført flere kurser for mit team med høj entusiasme og positiv feedback fra deltagerne.

Mette Windfeldt, Procurement Manager

Arla Foods

quote

Jeg har samarbejdet med Teddy om at udvikle og implementere et performance management setup, processer og værktøjer til vores kørende sælgere og key account managers. Han gjorde en afgørende forskel i begge projekter og sikrede en succesfuld implementering.

Sondre Petersen, Sales Development Director

LEGO Group

Kontakt Excellento

Ønsker du at vide mere om Excellentos ydelser, og hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed, så kontakt mig på tlf. +45 2651 8072 eller på teddy@excellento.dk