Om Excellento

Excellento – få det ypperste

Excellento er en rådgivnings- og konsulentvirksomhed stiftet af Teddy Nielsen i efteråret 2016, der sigter mod det ypperste. Excellentos mål i hvert eneste samarbejde er således at løfte organisationen til nye højder.

Excellentos arbejdsmetode er inspireret af Business Excellence-tankegangen, som handler om at skabe vedvarende forbedringer og resultater i forhold til forretningsprocesser og strategiske indsatser i virksomheder.

Det at få styr på forretningen er også en forudsætning for en meningsfuld digitalisering.

Arbejdsmetoden består af tre faser:

 1. En analyse, der kortlægger virksomhedens styrker og potentialer.
 2. Rådgivning, der anviser veje til at opnå vedvarende resultater gennem bevidste indsatser.
 3. Implementering, der sikrer, at indsatserne forankres i virksomheden ved at arbejde med strukturer, kompetencer og adfærd.

Det er ikke sikkert, at der er brug for hjælp til alle tre faser. Men Excellento kan udføre dem alle, hvis det er nødvendigt.

Hvem er Teddy Nielsen?

Jeg er først og fremmest en ildsjæl, der brænder for mit fag. Det var udsigten til at skabe værdi for små og mellemstore virksomheder, der motiverede mig til at starte Excellento.

Jeg brænder for at gøre ting endnu bedre, end de allerede er. Og for at blive udfordret og udfordre mine kunder. Når det lykkes, er det et godt udgangspunkt for at skabe resultater.

Baggrund og kompetencer

Jeg har en fortid som seniorleder i LEGO, Arla Foods og Cisco Systems, hvor jeg i alle tre tilfælde har haft ansvar for at drive virksomhedens Excellence-rejse og lede større forandringer. Desuden har jeg samarbejdet med en del små og mellemstore virksomheder, som ekstern rådgiver.

Det har givet mig et solidt fundament og nyttige praktiske erfaringer at trække på, når jeg giver mig i kast med nye opgaver. Jeg arbejder i øjenhøjde og med respekt for jeres kultur.

Når opgaven kræver det, trækker jeg på professionelle kolleger i mit netværk.

Mine kompetencer dækker bredt indenfor virksomhedsudvikling, men særligt:

 • Organisationsudvikling og lederudvikling
 • Strategi-implementering
 • Lean i supply chain og administrationen
 • Kortlægning og optimering af processer
 • Automatisering af rutineprocesser
 • Forandringsledelse
 • Projektledelse og – styring
 • Coaching og sparring

Udover at drive Excellento er jeg desuden fast tilknyttet Oxford Leadership som global ledelseskonsulent, underviser og coach. Desuden samarbejder jeg med Tokerød Plus om at digitalisere SMV’er.

Jeg er certificeret projektleder PMP ®, Prince2 ® og Scrum Master ®, programleder MSP ®, ICC ® coach, proceskonsulent og forandringskonsulent.

Kontakt Excellento

Ønsker du at vide mere om Excellentos ydelser, og hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed, så kontakt mig på tlf. +45 26518072 eller på teddy@excellento.dk

Har du spørgsmål??

6 + 14 =