Referencer

Excellento har hjulpet os til at blive skarpere på vores digitale strategi på erhvervsområdet. Teddy har bidraget med sin viden og erfaring indenfor strategiudvikling og digitalisering, så vi nu står med et bud på en proces for det videre forløb.

Jesper A. Nielsen - Forretningschef
Arbejdernes Landsbank

Jeg har samarbejdet med Teddy om at udvikle og implementere et performance management setup, processer og værktøjer til vores kørende sælgere og key account managers. Han gjorde en afgørende forskel i begge projekter og sikrede en succesfuld implementering.

Sondre Petersen, Salgsdirektør Norden
LEGO Group

Jeg har samarbejdet med Teddy i et standardiseringsprojekt, hvor han bidrog med sin store erfaring og viden om procesudvikling og procesledelse. Han har gennemført flere kurser for mit team med høj entusiasme og positiv feedback fra deltagerne.

Mette Windfeldt, Indkøbschef
Arla Foods

Teddy er yderst kompetent med stor viden og erfaring indenfor organisationsudvikling og projektledelse. Han er en fremragende proceskonsulent og coach med et stort ønske om at se ledere og medarbejdere udvikle sig og opnå deres fulde potentiale.

Martin Riiser, Chef for Strategi og Projektledelse
Midtconsult

Vi har i samarbejde med Excellento identificeret relevante målepunkter for vores iværksætter-indsats og udarbejdet en struktur for opfølgning på vores strategiske målsætninger og aktiviteter til gavn for vores kunder/ aktører. Det har givet os overblik, fokus og et bedre grundlag for at kommunikere vores resultater. Vi har sat stor pris på samarbejdet med Teddy, som har været åben, udfordrende og professionel i sin tilgang.

Claus Nygaard Jensen, Chef for Entreprenørskab
Business Kolding

Excellento har hjulpet os med at udarbejde et koncept for procesledelse og løbende forbedring. Teddy bidrog med sin betydelige viden, erfaring og kendskab til bedste praksis, og han udviste en afgørende forståelse for kulturen i organisationen. Konceptet et godt grundlag for effektivisering, tværgående samarbejde og løbende forbedring.

Paw Skovbo, COO - Driftsdirektør
William Cook Europe

Vi har gennemført et udviklingsforløb med Excellento, som hjalp os med at forbedre interne strukturer, udvikle kompetencer hos ledere og medarbejdere samt coache vores ledere på den ønskede adfærd. Det har medført et øget resultatfokus og mere tilfredse medarbejdere. Teddys forståelse for vores kultur, ærlighed og evne til at udfordre os konstruktivt gjorde en stor forskel.

Søren Merrild Hansen, CFO - Økonomidirektør
KH Onestop

Vi har i samarbejde med Excellento gennemført en involverende strategiproces, der har skabt en fælles retning for organisationen og engagement hos ledere og medarbejdere. Alle føler nu at strategien giver mening i deres hverdag og der er ejerskab for de målsætninger og den adfærd der skal til for at vækste forretningen. Samtidig er der fremkommet en masse nye ideer og forbedringsforslag. Teddy har givet alle en stemme og har støttet os hele vejen gennem processen.

Ulrik Marcussen, Adm. Direktør
Dansk Autoværn